Contact

Neem contact op

Voel je het verlangen naar een betere situatie, voor jezelf of je relatie? Weet je dan van harte welkom op de weg van Arise.

Daar waar in de reguliere hulpverlening vaak de focus ligt op diagnoses en gedrag, bij coaching op inzichten en tools in het hier en nu, werkt een psychosociaal therapeut ook nog op een andere laag. Vaak is het gedrag en het probleem in het hier en nu een venster naar ervaringen in het verleden en is daar het fundament gelegd voor je voelen, je denken en je handelen.

Door te kijken naar de onderliggende lagen gaan we voorbij de pasklare antwoorden, voorbij de diagnoses en de tools. Samen zoeken we naar de wortel van het issue en de kern van wie jij/jullie in essentie zijn. Geen quick fix maar een heel mooi en duurzaam groeiproces.

Voor als je verlangt naar meer rust, verbinding en liefde

Zou jij dit groeiproces aan willen gaan? En is jouw verlangen naar meer rust, meer stabiliteit, meer verbinding, meer liefde, meer keuze, meer vrijheid, meer blijdschap, meer leven vanuit dankbaarheid maar 1% groter dan de angst voor de drempel om contact op te nemen? Stuur mij dan een mailtje of vul het contactformulier in zodat we elkaar snel kunnen ontmoeten. 

Contactgegevens:
Volg mij online